Arbejdsmarkedssager

Kontanthjælp:

Er Du havnet på kontanthjælp af den ene eller den anden årsag som f.eks. pga. sygdom og bliver din sagsbehandler ved med at lade vær med at lytte til dig og sende dig ud i diverse arbejdsprøvninger uden at det har noget andet formål end at trække din sag i langdrag så er det på tide at Du får juridisk hjælp og vejledning af en med mange års erfaring på dette område.

Hos Ole Eli O. K. Christiansen IVS har vi en meget stor erfaring på dette område. Vi ved om det er gavnligt at blive ved med arbejdsprøvninger eller om det er på tide at sige stop til sagsbehandleren. Ligesom vi ved hvornår der skal klages og hvornår der ikke kan udfærdiges en klage.

Så er Du havnet på kontanthjælp så er det på tide at tage kontakt til os og få den perfekte hjælp i netop din sag.

Uberettiget fyring:

Er Du blevet fyret uberettiget af den ene eller den anden årsag så er det vigtigt at Du hurtigt sætter dig i forbindelse med Ole Eli O. K. Christiansen IVS for at få den perfekte hjælp med den samme. for når man bliver fyret uberettiget af den ene eller den anden årsag så kan man nemlig kræve erstatning og/eller tortgodtgørelse i overensstemmelse med loven på området