Om os

Jeg fik en stor succes med “Politiet Dummer Sig” og senere hen med “Det Sorte Register”.

Her fandt jeg ud af hvordan myndighederne træder på borger der i forvejen er røget helt ned i skidtet af den ene eller den anden årsag ligesom jeg også har set hvordan myndighederne på ulovlig vis misbruger deres magt hvis de er utilfreds med en borger af den ene eller den anden årsag.

Borgerne skal simpelthen ikke finde sig i at blive trådt på eller udnyttet af systemet bare fordi de ikke kender alle deres rettigheder eller ved hvad loven den siger.

Jeg har gennem flere år brugt slogan ‘Kæmp for alt hvad du har kært’ og det er skrevet som det nærmest er sagt. Borgerne skal nemlig altid kæmpe for deres sag og deres rettigheder. så igen ‘Kæmp for alt hvad du har kært’.

Jeg kender loven ligesom jeg har mange års erfaringer og ved hvordan systemet det hænger sammen og derfor ved jeg også hvordan jeg skal hjælpe de borgere der er kommet i klemme i myndighedernes ulovligheder.

Jeg siger ikke at myndighederne begår fejl og ulovligheder i alle sagerne, men jeg er overbevist om at 80% af sagerne er fejlbehandlet.